Nasze wyroby są przygotowywane na każdą imprezę, w której bierzemy udział według starodawnych przepisów, pieczone, wędzone drewnem olchowym i bejcowane korzeniami jałowca.
Pieczony dzik
Roti de sanglier au four Wild boarroast Wildschweinbraten
Wędliny z dziczyzny: schaby, polędwice, szynki
Charcuterie fumée au feu de bois Smoked wild game meat Geräucherter Wild
Pasztety z zająca, z bażanta i gęsi, z żubra Terrine : de lièvre, faisan et d'oie, bison d’Europe, of hare, pheasant and goose, wisent, von der Hase, Fasan und Gan, Bison
Pasztet z dzika
Terrine de sanglier Terrine of wild boar Terrine von der Wildschwein
Bigos myśliwski
Ragoût du chasseur Hunting sauerkraut stew Sauerkrautspezialität auf Jägerart
Gulasz z żubra
Ragoût de Bison (goulache) Wisent stew (goulash) Bisongulasch
Pieczeń z kaczki
Canard roti Roast Duck Entenbraten
Dzika gęś w galarecie
Oie sauvage en gelée Wild goose in aspic Wildgans in Aspik
Kiełbasa z dzika lub mieszana: dzik – jeleń
Saucisson de sanglier Wild boar sausage Wildschweinwurst
Frankfurterki z jelenia
Saucisses de cerf Deer frankfurter sausages Frankfurter mit Hirsch