Nasze wyroby są przygotowywane na każdą imprezę, w której bierzemy udział według starodawnych przepisów, pieczone, wędzone drewnem olchowym i bejcowane korzeniami jałowca.
Pieczony dzik
Roti de sanglier au four
Wild boarroast
Wildschweinbraten
Wędliny z dziczyzny:
schaby, polędwice, szynki
Charcuterie fumée au feu de bois
Smoked wild game meat
Geräucherter Wild
Pasztety z zająca, z bażanta i gęsi, z żubra
Terrine : de lièvre, faisan et d'oie, bison d’Europe, of hare, pheasant and goose, wisent, von der Hase, Fasan und Gan, Bison
Pasztet z dzika
Terrine de sanglier
Terrine of wild boar
Terrine von der Wildschwein
Bigos myśliwski
Ragoût du chasseur
Hunting sauerkraut stew
Sauerkrautspezialität auf Jägerart
Gulasz z żubra
Ragoût de Bison (goulache)
Wisent stew (goulash)
Bisongulasch
Pieczeń z kaczki
Canard roti
Roast Duck
Entenbraten
Dzika gęś w galarecie
Oie sauvage en gelée
Wild goose in aspic
Wildgans in Aspik
Kiełbasa z dzika
lub mieszana: dzik – jeleń
Saucisson de sanglier
Wild boar sausage
Wildschweinwurst
Frankfurterki
z jelenia
Saucisses de cerf
Deer frankfurter sausages
Frankfurter mit Hirsch
Szynka i kiełbasa macerowana z gęsi
D’oie fumé
Smoked macereted goose
Geräucherter Gänsen
Wędliny z dziczyzny długodojrzewające
Charcuterie fumée au feu de bois
Smoked wild game meat
Geräucherter Wild
Pieczeń z języków gęsich
Rôti aux oie langues
Roast goose’s tounges
Braten mit Gänsesprachen
Karkówka z dziczyzny
Collier de gibier
Neck steak from venison
Nackensteak vom Wildn
Parówki z sarny
Saucisses de chevreuil
Roe-deer frankfurter sausages
Hirsch Wurst
Salceson z dziczyzny sarna, jeleń, dzik
Salceson: chevreuil, cerf, sanglier
Salceson: roe deer, deer, wild boar
Salceson: Rogen, Hirsche, Wildschweine
Tuszki
z dzikich
kaczek
Tuszki
z zająca
i z bażanta
Smalec z daniela i dzika
Lard de daim et de sanglier
Deer and wild boar lard
Schmalz mit Damwild und Wildschweine
Pierogi z mięsem
z dzika, z jelenia,
Pierogis au sanglier
Dumplings filled with wild boar
Maultasche mit Wildschweinfüllung